Diensten/Samenwerking

Afnemers

Zoekt u als afnemer een partner voor de teelt en/of bewerking van een product, bent U bij ons aan het goede adres. Door de schaal en de ervaring met intensieve teelten, kunnen wij de productie of bewerking van een breed scala aan producten voor u verzorgen. Door de schaal is het ook goed mogelijk langjarige afspraken te maken.

Veehouders

Voor veehouders bieden we mogelijkheden tot samenwerking voor het benutten van dierrechten, afzet van mest en de teelt van ruwvoer.

Uitbreiding

Voor verdere uitbreiding van onze activiteiten zoeken we land en bedrijven te huur en/of te koop. Zowel in Nederland als daarbuiten.

Bewerken/Deelbouw

’t Mannetje kan voor U, voor eigen rekening of in deelbouw, een teelt of een compleet bedrijf bewerken. U blijft eigenaar van de grond en profiteert van de waardestijging en deelt desgewenst mee in de opbrengst.

Investeerders

Wilt U profiteren van de goede vooruitzichten in de landbouw en investeren in landbouwgrond, kunnen wij deze gronden voor u bewerken. Wij kunnen u ook meehelpen zoeken naar goede locaties in Nederland of het buitenland.


Contact

B.L. Tijdensweg 6
9695 TJ Bellingwolde
Tel 0031 (0)597 531950
Fax 0031 (0)597 530982
Mob 0031 (0)625052967
info@tmannetje-landbouw.nl